Whatsapp Sipariş
Telefondan Sipariş
Blog

Halı ve stor perde yıkama olarak sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına teknolojiyi yakından takip ediyoruz. Ayrıca halı yıkama fiyatlarımız oldukça uygun olup kalite ve temizlikten ödün vermeden ödediğiniz ücretin tam karşılığını sunuyoruz..Bize verdiğiniz halılarınız,stor perdeleriniz oldukça uygun fiyatlarla yıkanıyor,ilk günkü temizliğine kavuşuyor.Artık bizimlesiniz...

Firmamız sektöründe güven elde etmiş ender kuruluşlardan biridir ve tavsiye edebileceğiniz dogru adrestir..
Profesyonel servis ekibimiz,Kartal ve Maltepe bölgesinde halılarınızı evinizden ücretsiz olarak alır ve tertemiz bir şekilde sizlere teslim eder.
Kesintisiz ve hızlı bir hizmet sürekliliği yaratmak için geliştirdiğimiz halı temizliği CSS (clean stage system ) zinciriyle siz değerli kartal ve maltepe sakinlerimize kolaylığı yaşama lüksü sunuyoruz.
Halı ve stor perde yıkamada öncü olan firmamız,halı temizliği ve hijyenle birlikte uygun fiyat politikası ile de ekonomik ve tercih edilebilir olmamıza olanak sağlamaktadır.Anadolu yakasında gerçek anlamda halı yıkama şirketleri içerisinde papatya halı yıkama yı gönül rahatlığıyla tercih ve tavsiye edebilirsiniz... Sizin bize verdiğiniz değer ve önemin karşılığı olarak da sektörümüzde çok sayıda işletmenin açık ara önündeyiz.
Temizlik denilince bölgemizde ilk akla gelen firmalardan olmamızın sorumluluğu ve bilinciyle hareket etmekle birlikte,sizlere en kaliteli ve en uygun fiyatlı hizmeti sunmak için,son teknoloji yıkama ve kurutma sistemi kullanıyor ve dilerseniz jet yıkama seçeneği ile de halılarınızı 24 saatte teslim edebiliyoruz.Maltepe ve kartal ilçelerinde günlük düzenli olarak faaliyet gösteren servis ağımızla her an yanınızda ve bir telefon kadar yakınınızdayız. 
Evcil hayvanlarınız için de halılarınızın  temiz ve sıcak bir yaşam alanı olma konusunda birinci faktör olduğunu hatırlatır,onların da konforlu ve rahat yaşama olanağına kavuşmakla birlikte, hijyen ve sağlığını koruma adına yapacağımız rutin sterilizasyon ve temizlik hizmetlerini de en uygun fiyatlarla gerçekleştirdiğimizi belirtmek isteriz.
Çağımızın değişen ihtiyaçlarına paralel olarak değişen hijyen ve temizlik çözümleri konusunda rakipsiz oluşumuz,müşteri memnuniyetini kendisine vizyon kabul etmiş firma olarak,üstün temizlik ve sterilizasyon anlayışımız,uzman kadromuzun sizlere sunduğu benzersiz çözüm önerileri ile halı yıkama,store perde yıkama konusunda gereken yüksek tecrübe ve bilgi birikiminin bizlere kazandırdığı üstün hizmet avantajı,siz değerli müşterilerimize vazgecilmez bir katkı sunacaktır.
2000 yılından bugüne sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirebilmek için önerilerinizi ve tavsiyelerinizi dikkate almaktan mutluluk duyuyor.eleştiri ve önerilerinizin bizim için hayati önem arz ettiğini siz değerli Kartal ve maltepe  sakinlerimize buradan bildiriyoruz.Anadolu yakasında halı,yorgan battaniye store perde yıkama konusunda tavsiye edebileceğiniz bir firma olduğumuzu belirtmek isteriz...
Yılın her günü ve her mevsiminde halılarınızın temiz kalması ve sterilize edilmesi,gerek sizler gerekse çocuklarınız için çok önemli olduğunu unutmayınız.
Temizliğin ihmale gelmemesi gereken en önemli olgulardan olması ve hayatımızdaki yeri vazgeçilmezdir ve insana verdiği rahatlık ve huzur insanlığın başladığı tarih kadar eskidir.
Rahatlık ve huzur duygusu ; tatmin eden mutluluk veren bir etkendir.vazgeçemediğimiz en hayati olmazsa olmazlarımızdandır.
Temizlik için ayırdığımız bütçe hatırı sayılır boyutlardadır.Kıyafet temizliği,eşyalarımızın temizliği ve bakımı,ev temizliği gibi yaşamımızda önemli bir yer tutan temizlik aktivitesi,bazen tek başımıza yapamayacağımız bir olgudur.Yardım istediğimiz kişi ve kurumlar olur.İşte tam da bu noktada kurumsal temizlik işlevlerinde bizler sizlere yardım ediyor,hayatınızı kolaylaştırma adına elimizden gelenin en iyisini sizlere sunmaya çalışıyoruz.Doğal yaşam alanınız olan evinizi,iş yerinizi veya ofisinizi temiz tutmak konusunda alacağınız profesyonel yardımın kaliteli ve sürekli olması için size her türlü güvenceyi hissettirmeye özen gösteriyoruz.
Firmamız en iyi bildiği iş ve tek branşı olan temizlik konusunda kendini sürekli geliştirmeye ve yeni şeyler araştırıp öğrenmeye açık bir bakış açısına sahiptir.Her şeyi bildiğimizi iddia etmemekle birlikte,yeniliklere açık olmak, yeni fikirler ve araştırmaları elde etmek için tükettiğimiz kurumsal mesainin bize çok şey kattığını da sizlerin memnuniyetiniz ve olumlu değerlendirmelerinizden anlıyoruz.Bu bizi daha da motive ediyor ve gösterdiğimiz çabayı derinleştiriyor.
           Diğer bir konu olarak, özellikle Kartal ve Maltepe bölgesinde yaşayan siz değerli sakinlerimizin her an yanında olmak için formen bir yaklaşımla oluşturduğumuz 7/24 servis ağımızı kurduk ve rutin hale getirdik.Artık istediğiniz gün ve saatte hizmet alabilecek ,kredi kartıyla kapıda ödeme imkanı ile de yaşamınızda artı bir kalite ve kolaylığa sahip olacaksınız...
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz...
ÖNEMLİ BİLGİ : Firmamıza verdiğiniz ürünler resmi olarak banka sigortası kapsamındadır.