Whatsapp Sipariş
Telefondan Sipariş
Blog
bostancı halı yıkama şirketlerdenilince ilk akla gelen firma olmamızın sorumluluğu ve bilinciyle hareket etmekle birlikte,sizlere en kaliteli ve en uygun fiyatlı hizmeti sunmak için,son teknoloji yıkama ve kurutma sistemi kullanıyor ve dilerseniz jet yıkama seçeneği ile de halılarınızı 24 saatte teslim edebiliyoruz. bostancıda günlük düzenli olarak faaliyet gösteren servis ağımızla her an yanınızda ve bir telefon kadar yakınınızdayız.
Evinizdeki halılarınızın evcil hayvanlarınız için en konforlu ve en değerli yaşama alanı olduğunu sizlere hatırlatmakla birlikte,hem sizler hemde evcil hayvanlarınızın hijyen ve sağlığını koruma adına yapacağımız rutin sterilizasyon ve temizlik hizmetlerini de en uygun fiyatlarla gerçekleştirdiğimizi belirtmek isteriz.
bostancı halı yıkama olarak on bir yıldır sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirebilmek için önerilerinizi ve tavsiyelerinizi dikkate almaktan mutluluk duyuyor.eleştiri ve önerilerinizin bizim için hayati önem arzettiğini siz değerli bostancı sakinlerimize buradan bildiriyoruz.
yılın her gunu ve her mevsiminde halılarınızın temiz kalması ve sterilize edilmesi gerek sizler gerekse cocuklarınız için çok önemli olduğunu unutmayınız.
Evcil hayvanlarınız için de temiz ve sıcak bir yaşam alanı olma konusunda halılarınızın birinci faktör olduğunu hatırlatmak isteriz.
Çağımızın değişen ihtiyaçlarına karşılık değişen hijyen ve temizlik çözümleri konusunda rakipsiz oluşumuz,müşteri memnuniyetini kendisine vizyon kabul etmiş firma olarak,üstün temizlik ve sterilizasyon anlayışımız,uzman kadromuzun sizlere sunduğu benzersiz çözüm önerileri ile halı yıkama,store perde yıkama konusunda gereken yüksek tecrübe ve bilgi birikiminin bizlere kazandırdığı üstün hizmet faktörü,siz değerli müşterilerimize vazgecilmez bir avantaj sunacaktır.
bostancıda halı yıkama firmaları konusunda biz tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz...