Whatsapp Sipariş
Telefondan Sipariş
Blog

Maltepe Halı Yıkama Kartal Halı Yıkama Pendik Halı Yıkama Bostancı Halı Yıkama Olarak Sizlere Kesintisiz Hizmet vermeye Devam Etmekteyiz. Dilerseniz JET YIKAMA Seçeneği ile de 24 Saatte Halılarınızı teslim alabilirsiniz.. Ayrıca firmamızda Maltepe STOR PERDE YIKAMA ve TÜL PERDE YIKAMA hizmetimiz bulunmaktadır.Kartal stor perde yıkama hizmetimiz devam etmektedir

Halılarınız Firmamızda Hijyenik Çalışma Sonucunda Mikrop Ve akarlardan,Mite ve Organizmalardan Temizlenmiş Olarak Sizlere Geri Döner.Ayrıca Bütün Halı çeşitlerinde Yün Ve Nepal Tarzı Halılarınızda Lekelerden Kurtulmak İstiyorsanız  Halı yıkama Firmaları Arasında PAPATYA HALI YIKAMA FİRMAMIZI Gönül Rahatlığıyla Tercih Edebilirsiniz..,Halı yıkama parkurumuzda halılarınız toz alma işleminden sonra, tam otomatik yıkama ünitesine geçer,ardından YÜKSEK BASINÇLI DURULAMA ve ARINDIRMA istasyonundan geçerek en yeni teknoloji ürünü sıkma makinalarına girer.Finalde kurutma odalarında hijyenik koşullarda kurutulan halı yorgan ve battaniyeleriniz sizlere tertemiz bir sekilde geri döner...Ayrıca leke Çıkarmada Garanti Veriyoruz.
PAPATYA HALI YIKAMA FİRMAMIZ Ancak Sizlerin Memnuniyetiyle Sürekliliğini Koruyabileceğinin Bilinci Ve Sorumluluğuyla Hareket Etmektedir.önerileriniz ve istekleriniz konusunda bizi arayın.
Halı yıkama zümrütevler maltepe de tavsiye edebileciğiniz bir firma arıyorsanız doğru adrestesiniz.KREDİ KARTIYLA kapıda ödeme kolaylığı hizmetinize sunulmuştur.
PAPATYA HALI YIKAMA Firmamızda Halılarınız 24 saat güvenlik kameraları ve Alarm sistemi ile Resmi olarak Sigorta güvencesine alınmıştır...